Kirkefrø er et gennemarbejdet inspirationsmateriale – bestående af to bøger, som hver indeholder komplette samlinger til ledere, der vil formidle kirkeårets tekster (1. og 2. tekstrække) for børn fra 4 år til og med 3. kl. Derudover er der idéer til, hvordan teksterne formidles for de 0-3-årige.

Der er en vejledning til ALLE evangelietekster, så der hvor tekstrækken giver mulighed for at vælge imellem to tekster, har vi også givet dig valgmulighed. Nederst kan du se en oversigt over alle tekster i Kirkefrø 1 til 1. tekstrække og Kirkefrø 2 til 2. tekstrække.

Sammen med bogen får du hele Kirkefrø 1 (eller Kirkefrø 2) digitalt – så kan du via et login til soendagsskoler.dk gå ind og downloade hver samling som pdf.

Kirkefrø tager højde for hele barnet, og der er utallige idéer til, hvordan alle sanser kommer i spil, når bibelhistorierne formidles i din børnekirke, uanset om det er 20 minutter eller 1½ time – eller blot Børnenes 5 minutter.

Til hver samling følger et T-nummer, hvor du via soendagsskoler.dk finder idéer til formidlingen af den udvalgte tekst (se eksempel T555). Der er altid 13 kategorier af hjælpemidler, herunder PowerPoint, bibelfortælling, kreative ideer, lege, maleark og meget mere. Så bliver du yderligere inspireret til formidling af dagens tekst. Et ark til forældrene giver mulighed for at snakke videre om teksten derhjemme og Min kirke giver mulighed for inddragelse af kirkens rum og menighed ud fra dagens tema. De mange forskellige hjælpemidler søger for, at der er noget for enhver i mange år frem.

Du kan downloade en smagsprøve i boksen til højre, og se hvordan en samling ser ud. Derunder kan du se et eksempel på online hjælpemidler til selvsamme 

Der er Ekstra inspiration under dit login. Her kan du finde konkrete idéer – fx om at på opdagelse i kirken og på kirkegården – og grundliggende artikler om gudstjenesten, kirken, ritualer og meget mere. Der lægges løbende idéer ud.

Kirkefrø 2 til 2. tekstrække udkom i oktober 2017.


Download oversigten for Kirkefrø 1 og 2Du er ikke logget ind

Glemt koden Opret login

Alle DFS-klubber får automatisk et Søndagsskole-login

Gratis smagsprøve

Download smagsprøven og se hvordan en samling ser ud i Kirkefrø, inkl. hjælpemidler her på hjemmesiden.

Download smagsprøven

Hjælpemidler

Alle samlinger har 13 kategorier af online hjælpmidler - her kan du se, hvordan det i praksis ser ud ...

Se et eksempel

Priser for Kirkefrø

Pris er inkl. online adgang til hjælpemidler og den pågældende bogs samlinger som pdf'er til download.

Kirkefrø 1:2.195 kr.
Kirkefrø 2:2.195 kr.

DUF-klubber i DFS får 500 kr. rabat pr. bog.
Ekstra fysiske bøger koster 249,95 kr. pr. stk.

Kontaktperson

Lissen Margård Bendix JensenKonsulent i DFS (materialer)
Direkte:5056 8304Email:lissen@soendagsskoler.dk