DFS har to online klubber

Klub-Online er for børn, der er vant til højkvalitetsbørne-tv, men mangler det med Jesus

Frederik er DFS-konsulent på Fyn og er vært i Klub-Online. Frederik inviterer til sjove aktiviteter, I selv kan lave derhjemme, medrivende sang og spændende bibelfortællinger. Klub-Online varer ca. 30 minutter.

Klub-Online har premiere på en ny episode hver anden uge - onsdage i lige uger kl. 16.30 - men du kan følge med på YouTube, lige når du vil.

Har du slet ikke set det?
Se med fra Klub-Onlines første afsnit.

Abonnér på YouTube-kanalen lige her, og klik på "Abonnér" og på klokken - så får du en meddelelse, når der udkommer et nyt afsnit.

Klubleder-tip
Hvis I er børneklubledere, og holder klub hver anden uge, så er det oplagt at henvise børnene til online klub i de mellemliggende uger.

Hent denne flyer, som I kan printe og klippe i to (så det bliver en A5) - til uddeling til forældrene/børnene, der kan hænge sedlen op på køleskabet.

Under nedlukningen kunne du alle hverdage klikke ind på facebook.com/soendagsskoler og følge med. Det var der rigtig mange, der gjorde og var glade for. Et folkeligt krav gjorde, at Frederik er fortsat ovre på YouTube!

Fredagsfysik - lav sjove forsøg
(enten i klub, på lejr eller med forældrene)

I playlisten finder du også Fredagsfysik, hvor Frederik laver små sjove forsøg med fysik og kemi - og på forskellig vis minder os om Gud.

Idéerne er lige til at vise og lave i klub og på lejr.

BREAK-online - til juniorer/teens

Online klub 1. onsdag i hver måned

Konsulent i DFS og IMU, Morten Nørgaard, har særlig fokus på de ældre børn.

Han syntes, at der manglede noget til målgruppen, og derfor gik han, sammen med gode kræfter på Bornholm, i gang med at bygge et studie op i det ellers lukkede missionshus i Åkirkeby.

Efter klubberne kan åbne igen, kommer Break-Online en gang om måneden, så sørg for at se afsnittene med andagt, aktivitet og en udfordring, Morten skal udføre.

Det er fedt, og meganice, hvis DU er med : )

Se playlisten med Break-Online på YouTube.

Abonnér på YouTube-kanalen lige her, og klik på "Abonnér" og på klokken - så får du en meddelelse, når der udkommer et nyt afsnit.