Sparringskassen er DFS' brevkasse, som giver dig konkret ledersparring om det, der kan være svært i klubben

Kirsten Taulborg Hansen har en uddannelse som diakon og socialpædagog og er efteruddannet psykoterapeut. Hun vil svare på de spørgsmål, der kan være svære at snakke om i klubben. Klubledere kan altid ringe til en konsulent i DFS og få vejledning. Nogle gange kan det dog være nemmere, hvis det er en anden, som ikke kender til relationer, kultur, historie, fællesskab osv. i klubben.

Her vil sparringskassen være en mulighed. Sidder du - eller I - med en udfordring, så send det til brevkassen, som vil komme med et bud. I skal selvfølgelig altid mærke efter, om svaret nu også er det rigtige i situationen.

Helt anonymt
Alt hvad der kommer ind til brevkassen, vil blive behandlet anonymt. Tanken er samtidig at opbygge en database, som kan komme andre til hjælp. Hvis du giver tilladelse til at spørgsmål og svar må komme her på hjemmeside, så vil det blive omskrevet, så personer og situationer ikke kan genkendes.

Benyt jer af muligheden - og hjælp med at udbygge databasen
Her i begyndelsen er der ikke så mange spørgsmål og svar, men benyt jer endelig af muligheden for at en anden kan se på problemet med nye øjne og måske komme med lige det svar, der kan løse knuden for jer!


Udfordringer med børnene


Udfordringer med hjemmet


Udfordringer med medledere

Kontakt Kirsten

Tlf.: 7466 6860 / 3066 5063

Adresse: Klintvej 11, st. th., Sdr. Ønlev,
6230 Rødekro

Har du en udfordring?

Kan du godt genkende de forskellige situationer - eller har du en helt anden udfordring - så tøv ikke med at kontakte Kirsten, der stiller sig til rådighed for ledersparring.