Børnefrø er en gennemarbejdet serie af inspirationsbøger som hver indeholder 43 komplette samlinger for børn fra 4 år til 3. kl.
– nok til et helt år.

Man kommer godt rundt i hele Bibelen og følger samtidig kirkeårets højtider. Nedenfor kan du se en oversigt over alle 43 samlinger i de tre bøger.

Sammen med bogen får du hele Børnefrø digitalt – så kan du via et login til soendagsskoler.dk gå ind og downloade hver samling som pdf.

Til hver samling følger et T-nummer, hvor man via soendagsskoler.dk kan finde flere ideer til formidlingen af den udvalgte tekst. (Fx T198) Det kan være: Flonellograf, undringsdelen, PowerPoint, The Brick Testament, På tur gennem bibelen, drama, dukketeater, Levende fortællinger, Tales of Glory, kreative ideer/aktiviteter, lege, særligt for drenge, maleark, opgaveark for kvikke hoveder, øvrige illustrationer, osv.

Du kan prøve at downloade en smagsprøve i boksen til højre, og se hvordan en samling ser ud.

Materialet henviser til vores online Dukketeater- og dramakartotek, hvor der ligger over 150 gennemarbejdede stykker. 


Download oversigten for alle tre bøger


Vi får mange positive tilbagemeldinger om Børnefrø. Her er det Kirstine, der fortæller:

- Vi går ud fra materialet ”Børnefrø” fra Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler. Vi er meget glade for netop dette materiale. Her er både hjælp til udlægning af teksterne og mange forskellige idéer til at formidle dem.

- Det er godt, at det lægger op til både at ”se”, ”høre”, ”røre” og ”gøre”. På net-login er der inspiration til lege og meget mere. I årets løb har vi hørt om mange forskellige bibelhistorier, fx den barmhjertige samaritaner, Jesus der laver vand til vin, og den gode hyrde, som altid er med os. Vi har fanget fisk - som Peters fiske dræt, fået fodbad - som Jesus vaskede sine disciples fødder - og meget mere!

Kirstine Bjerregaard Hansen er kirkesanger og leder i børneklubben i Luthersk Mission i Aabenraa

Du er ikke logget ind

Glemt koden Opret login

Alle DFS-klubber får automatisk et Søndagsskole-login

Gratis smagsprøve

Download smagsprøven og se hvordan en samling ser ud i Børnefrø, inkl. hjælpemidler her på hjemmesiden.

Download smagsprøven

Priser for Børnefrø

Prisen for hver bog i serien afhænger af hvilket tilhørsforhold du har til DFS, og bliver automatisk udregnet når du er logget ind.

Kunde:1495,- kr.
DFS-klub:995,- kr.
DFS-klub (DUF):795,- kr.
Ekstra bøger:
(Samme pris for alle.)
120,- kr.

Kontaktperson

Lissen Margård Bendix JensenKonsulent i DFS (materialer)
Direkte:5056 8304Email:lissen@soendagsskoler.dk