Få Evigglad på besøg


Evigglad 1 - til nye klubber
... og til boost af gamle

Evigglad 1 kommer ud til steder i Danmark, hvor der lige nu ikke er en klub. Vi kommer med bil og vogn og stiller op med hoppeborg og sjove legeredskaber, og så er der klub! Evigglad kan også være med til at lave et arrangement i forbindelse med klubstart, byfest, kirkedage eller åbent-hus arrangementer.

Varevognen har en 20 m2 mandskabsvogn på slæb. DFS-konsulent Rudolf Larsen er ved rattet og har pakket den med legetøj, spil, hoppeborg, dukketeater og meget mere. Han hjælper gerne en klub i gang ved at komme efter aftale på faste ugedage i en periode. Da det er et missionsprojekt, vi brænder meget for, koster det som udgangspunkt kun kørepenge.


Evigglad 2 - eventbilen

Evigglad 2 kan bestilles til jeres fremstød, byfest eller hvor I gerne vil gøre reklame for jeres klub. Vi udlejer hoppeborge, forhindringsbaner, sumodragter, oppustelig fodboldbane, men også legetøj og havespil. Vi pakker Evigglad 2 med ting efter jeres ønske! I kan også selv hente en trailer.

Konsulent eller hoppeborg?
Evigglad 2 kan bookes med og uden konsulent. Spil og legetøj kan lejes separat, fx en stor forhindringsbane eller hoppeborg. Vi har både oppustelig fodboldbane, alm. hoppeborge og en 12 meter lang kirke
Se priser for leje her. 


Mini-Evigglad - DFS-trailere

Forskellige steder i landet står der en DFS-trailer og venter på at komme ud til klubber, kirker og lejre. Du kan læse mere om booking af mini-evigglad her og finde priserne i oversigten. 

Mini-Evigglad er ment som et hjælpemiddel og profileringsværktøj, som klubber og kredse kan bruge til fremstød eller når klubben på anden måde vil lave et særligt arrangement.

Indhold
Indholdet varierer, men denne liste kan give et indtryk af, hvad der er med: kængurustylter, balance-cykel, boldtræ, bolde, jonglør-sæt, kroket, svingtov, sjippetove, faldskærm, vikingespader, hockey-spil, grill, stylter, flødebolle-maskine, flag, bannere og snobrødspinde - samt et transportabelt lydanlæg med trådløse mikrofoner og cd-afspiller.

Vægt
Traileren vejer 275 kg mens indholdet vejer cirka 185 kg. Den samlede vægt er altså lidt mere end 450 kg. For at måtte køre med traileren, skal bilens træk derfor være godkendt til en totalvægt på 500 kg.


Læs mere om Evigglad i dette nummer af det gratis venneblad Små skridt

Vest for Storebælt

Kontaktperson

Rudolf LarsenKonsulent i DFS
Direkte:2673 0780Email:rudolf@soendagsskoler.dk

Øst for Storebælt

Kontaktperson

Michael Dilling NørgaardKonsulent i DFS
Direkte:20785798Email:michael@soendagsskoler.dk

Praktisk guide til jer

I hæftet kan I se, hvad Evigglad kan gøre for jeres event.

Det er en praktisk guide, der giver jer konkrete tips og forslag til inspiration - så bliver det ikke mere enkelt at invitere byen indenfor!

Download folder

Den korte historie

Konceptet bag Evigglad er at etablere en rullende og missionerende søndagsskole, der kan nå ud og skabe fest og glæde!

I 2009 blev den første varevogn købt, en Peugeot Boxer, med en tilhørende stor mandskabsvogn. De blev straks pakket ind i nogle dejlige farver, og sendt ud på landevejene.

Det første år blev en succes, og året efter blev en ny og større varevogn købt. En Iveco med en større motor, der blev spændt for mandskabsvognen.

Boxeren er blevet bygget lidt om, og kører nu primært rundt som eventbil.

I 2018 kunne Iveco'en så ikke holde længere. En ny Hyundai blev derfor bestilt og fik Evigglad-dragten klistret på!